•    Ελληνική ΈκδοσηEnglish VersionDeutsch VersionРусская версияÉdition françaiseVersione italianaSerbian VersionWersja polska
Σχετικά με εμάς

Holiday Services ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Κρήτη, ιδρύθηκε το 1987 με ένα μικρό στόλο αυτοκινήτων για να καλύψει τις απαιτήσεις του τουρισμού που αναδυόταν στην Αμμουδάρα εκείνη τη εποχή. Η αρχή ήταν δύσκολη, με περιορισμένους πόρους, η σκληρή δουλειά και η εφευρετικότητα ήταν απαραίτητα για να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες. Το 1993 οι ιδιοκτήτες της Holiday Services . άρχισαν να επεκτείνουν την επιχείρηση και το 1997 η Holiday Services μετατρέπεται σε εταιρία Α.Ε.

Σήμερα η Holiday Services παρέχει μια πολύ φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών με το έμπειρο προσωπικό μας (37 ετών ήδη) που επικοινωνεί με τους πελάτες μας σε πολλές διαφορετικές γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ολλανδικά, ρωσικά, πολωνικά). Η φιλική επαφή μεταξύ των πελατών και το προσωπικό μας παρέχει την αίσθηση της άνεσης και της ασφάλειας και για τις δύο πλευρές στην ενοικίαση αυτοκινήτου. Η εταιρεία μας διαθέτει 3 ιδιόκτητα γραφεία και ένα στόλο (πάνω από 100 αυτοκίνητα) που περιλαμβάνει τα τελευταία μοντέλα οχημάτων, προκειμένου να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες των πελατών μας.

Μπορούμε να πούμε, σχεδόν 37 χρόνια αργότερα, ότι είμαστε υπερήφανοι για το έργο που επιτελούμε και ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους, η οποία είναι υπεύθυνη για την επιτυχία μας και η οποία κάθε μέρα που περνάει μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι.